Mijn Zus.
Door al die jaren heen keek ik op naar jou.
jij was mijn grote zus.
Ookal hadden we het niet altijd zo goed thuis,
Wij maakte toch lol om de gekste dingen.
We kwamen voor elkaar op.
en steunde elkaar.
Toen ik er achter kwam dat je aan de drugs zat
Begon de Hel. jij had het niet eens door dat ik het wist.
je wou mij beschermen tegen dat wereldje.
ik zag je steeds dieper en dieper zakken.
En toch Alles verzwegen tegen onze ouders,
Maar daar heb ik nooit spijt van gehad.
Het was een moeilijke tijd, Maar uit eindelijk Kwam je uit dat Drugswereldje.
En als ik het kon hielp ik een handje mee.
ik loog tegen mensen die jou zochten.
en hield de waarheid achter voor onze ouders.
We maakte zo onze fouten.
Maar ik ben echt blij dat ik jou ken,
in deze tijd zijn er als nog veel problemen.
Maar onthoud Samen is sterker dan een.
Al denk je dat ik ben verander maar ik ben nog steeds dat ene meidje.
ik spring voor jou door het vuur.
jij bent een deel van mijn leven.
Samen delen we onze verdriet.
Wanneer jij me nodig hebt ben ik daar.
Door al die dingen hebben wij een Sterke band.
en dat wil ik niet veranderen.
Wij hebben zo onze Ups&Downs.
Ik hou van jou.!