Ik zou hier zo graag weg willen,
want ik ben een meisje met veel verschillen.
Ik zou even alles willen vergeten,
alles wat aan mijn hart heeft gevreten.
Gewoon alles even ver weg,
omdat ik een meisje ben met veel pech.
Maar nu is het tijd,
dat de dood verleid.
Nu met mijn vleugels op mijn rug,
vlieg ik naar de hemelbrug.