Hey dit is tot Alle kinderen
van de liefde
deel ze, weet wie je bent, een liefdesgeschenk!
voel de liefde vanbinnen, en zie!
zie de schoonheid rond je heen
Werp je lach naar anderen *
omhels het helse, indien het onveranderlijk is ~
en verwelkom het nieuwe...
kijk met klare blik o_o
maar lach het leven steeds toe :)
in alle vormen en kleuren *
In de storm, heel stil en vol stralende liefde vanbinnen, in de storm....
Wat is buiten, is niet binnen.
Alleen leven kunnen we delen...
Alleen 1 liefde valt te delen!
Wie het weet, voelt het!
Jah bless
God zegent u