Zoekende
Zwervend tussen de brokstukken van mijn geest,
Dwalend in de in de catacomben,
Eenzaam en verdwaald,
Ik weet geen weg te vinden,
Alles leidt tot niets,
Is dat alles dat ik ben,
Niets,
Of is dat alles dat ik vind,
Ik verdwaal weer eens,
Zoekend naar iets,
Dat ik allang gevonden heb,
Niet zoekend naar het geen,
Dat ik zou moeten vinden,
Mezelf dat ben ik verloren,
Ik ben mezelf kwijtgeraakt onderweg,
Zwevend boven de hemel,
Is dat waar ik mezelf zal vinden,
Kruipend onder de hel,
Is dat waar ik moet zoeken,
Maar wie kan zoeken,
Naar iets dat hij zelf is?