Vreemd hoe je je soms kunt vergissen
in iemand die zegt: "Ik geef om jou"
iemand die je liever niet wil missen
Iemand die zegt: "Ik blijf je trouw"
Teleurgesteld als ze je laat stikken
Je zonder enige reden laat staan
Je zou het eigenlijk niet moeten pikken
Maar je wilt haar ook niet laten gaan
Uren in de trein gezeten
om haar eindelijk weer te zien
was ze het zogenaamd vergeten
"Volgende week dan misschien?"
Nee, zo behandel je me niet meer
Ik ben niet een of ander stuk stront!
Jij verpest altijd weer de sfeer
Met al die leugens uit je mond
Het spijt me, ik trap er niet meer in
op deze manier werkt het gewoon niet
Slijmen heeft totaal geen zin
Laat me, vaarwel 'vriend'
~~26-01-2011~~