ik heb een ziel ontmoet
die op mij lijkt
en die me goed doet
die me bijstaat in alle momenten
van goed tot slecht
die me leert dat je van alle dieptepunten
iets kan leren
dat je niet op moet geven
maar de dieptepunten
als iets positief kan gaan zien
het geeft je op den duur
de inzicht van je bestaan
bekijk jezelf maar eens op een afstand
dan zul je zien in welke cirkels je leeft
en dat je in angst misschien alles beleefd
maar het leven heeft twee kanten
er is ook nog goed
je kunt vrienden worden met allebei
dat ze bij je zijn zij aan zij
zodat je de middenweg zult vinden en ervaren
dat je jezelf kunt zijn
en de storm op zal klaren