ik ben een vreemdeling,
in hun zelf ontworpen 'wonderland'.
ze willen me overtuigen van hun vast gevroren Ideeën.
Geïsoleerd van de werkelijkheid.
netzoals een duffe kamer,
die nodig frisse lucht nodig heeft.
vandaar dat ik dat verstikkende gevoel krijg.