Ik weet niet wat er is want..
Je zei mijn naam en nam men hand.
Ik begon al meteen te blozen,
tot ik erachter kwam dat je voor haar had gekozen.
Misschien ligt het aan mij,
maar fantasie gaat snel voorbij.
Een betere Remy als jou is er niet,
maar baby je doet me veel verdriet.