Gegrepen door een blik
Vlugs, snel, schuchter
Maar toch lang genoeg voor de klik
Te weten dat er iets is
Net dat wat ik nu mis
De specerij in 's mens bestaan
Intense gevoelens die niet kunnen vergaan
Het Verlangen naar het dichtbij zijn
Soms verlammend, soms met venijn
Overvalt me als het nachtelijk uur
Verteert me als nietsontziend vuur.