Binnenkort komt aan de onzekerheid gelukkig een eind,
en weten we waar we aan toe zijn.
Dat moment daar leef ik nu naar toe.
Meschien is het positief meschien ook niet.
Maar dan kunnen we wel beiden verder.
Nu staan we stil en moeten afwachten op wat de toekomst ons gaat brengen.
Moeten we in spanning afwachten wat ze ons gaan zeggen...
We wachten het af schat,
tot die tijd en ook daarna zal ik hier zijn voor jou.
Voor ons!
Want ik hou van jou meer dan jij ooit zal weten.
Wat ik voor jou voel is nooit te breken.
Met jou wil ik oud worden.
Met jou wil later voor de geraniums naar buiten kijken ;)
We hebben de laatste jaren onzettend veel mee gemaakt en de laaste tijd,
is me duidelijk gewordend dat vechten wel degelijk zin heeft.
Kijk waar wij staan.
Geweldig toch!
Ondank alle tegen slagen staan wij nog steeds hier en dadelijk daar...
Niemand kan dat wat wij hebben kapot maken.
Al is de afstand nog zo ver in onze gedachtes en harten,
zijn we altijd bij elkaar!!!!!
Lieve sgat (in het verleden en) in het heden zal ik altijd langs je staan.
Je steunen bij de minder leuke dingen in je leven.
Weet wel welke keuzes je maakt,
dat je niet alleen bent maar met zijn tweeen...
Hou van jou lieve sgat.
Je weet het met heel mijn hart!!!!!