Je was een grote leugen,
hoe kan ik me op gelukkig zijn verheugen?
Ik dacht echt dat je speciaal was,
want jij was de liefste van de klas.
Maar ik maakte mezelf dingen wijs,
je maakte men wereld grijs.
Maar mijn hartje blijft kloppen voor jou,
gewoon omdat mij gedachten je niet los laten wou.