Einde
De tijd tikt langzaam
Seconden, uren, minuten
Vrezend voor het moment
Het moment dat het einde daar is
Het einde van alles
Het eind van dit leven hier voor mij
De dag komt en gaat
Zittend voor het raam
Vrezend voor het moment
Het eindeā¦
Het moment dat de nacht voor eeuwig in zal vallen