Vrienden
Dat zijn wij,
Ik wil ook altijd bij je zijn,
Vrienden
Voor altijd,
Wij houden samen van gekkigheid,
Vrienden
Samen met zijn twee,
Overal samen heen,
Vrienden
Samen aan het ontbijt,
Met kaas van een geit?
Vrienden
Dit ben jij,
Je kijkt naar mij,
Vrienden
Dit ben ik,
Het geeft je een kik,
Jij
Je bent speciaal voor mij.