Ongeduldig wachtend
op een teken van leven
Zit ik hier al smachtend
aan mijn pc te beven.
Laat mij niet langer stikken
met al mijn eenzaamheid
begin reacties te tikken
ik ben heel snel bevrijd
van al die enge beelden
van kilte en van kou
door voor mijn ogen speelden
toen'k wachtt'op nieuws van jou.