Oene,(Andere naam invullen)
Vrolijk in de wei,
Ze kijken naar mij,
Daar staat hij,
Hij is van mij,
Oene,(Andere naam invullen)
Vrolijk in de stal,
Met een grote hal,
Starend naar buiten,
Waar de vogels fluiten,
Oene,(Andere naam invullen)
Je bent een schat,
Ik kon niet leven als ik jou niet had,
Wat is het erg als ik jou vergat,
Denken aan de droom met jou die ik had,
Oene,(Andere naam invullen)
Samen met je mama en zus,
Jullie vinden samen de rust,
Je kleine half broertje komt erbij,
Wat was je blij,
Oene,(Andere naam invullen)
Je bent samen gezind,
Iedereen die het lief vind,
Rijden met jou dat is fijn,
Jou als paard moet ik blij mee zijn.