Hier.
Hij was hier.
Ik weet nog precies,
waar hij stond, wat hij deed.
Ik liep langs, zou hij me zien?
Ik durfde niet achterom te kijken.
Een half uur later.
Ik was er weer, hij was weg.
En ik, ik stond waar hij stond,
deed wat hij deed.
Keek of hij me geien kon hebben.
Maar het maakte me niet uit,
ik was waar hij was.
IK was..... hier.