wat dacht je erbij,
toen je al die mooie woorden tegen me zei,
dacht je toen aan mij,
of dacht je nu maak ik haar blij,
je doet me weer zo'n pijn,
je moet eerlijk tegen me zijn,
als je zegt dat je bij me wil zijn
maar daar ben je niet eerlijk in geweest,
dat doet me nog pijn het meest,
ik dacht dat je voor mij gekozen had,
maar het was meer dan alleen dat,
je kan haar niet uit je Gedachten zetten,
ik weet niet meer waar ik op moet letten,
ik wil jouw de kans geven om te denken,
voordat je me nog een haar gaat krenken,
Ik wil .... terug hoe ze was,
maar als je haar vergeten bent kan dat pas
eerder moet je me geen goede moed in praten,
dat kan je voortaan maar beter laten,
je weet wat je voelt voor mijn,
daarom kwamen wij weer zei aan zei,
maar je hebt me geen eerlijke kans gegeven,
ja de eerste twee dagen heel even,
dan praat je weer met haar en Twijfel je weer,
dit kan ik niet meer,
ik kan die pijn niet meer verdragen,
nee, je kan het niet meer van me vragen,
dat ik dat maar allemaal goed vind,
dat je haar ook nog bemind,
dit kan zo mooi worden tussen jouw en mij,
maar je bent er met je hoofd weer niet bij,
ik hoop dat je gaat nadenken,
over wat ik jouw verder in jouw leven kan schenken,
ik hoop dat je dan weer voor ons kan vechten,
en je niet meer met je gevoelens zit te vechten,
maar dat je helemaal voor mij gaat,
want het is nog niet te laat,
je weet dat ik weer ben als toen,
maar ik ben niet de enige die daar wat aan zichzelf moet doen,
ik laat je verder met rust, omdat ik van je hou,
nu ligt het alleen nog maar Aan jouw
veel liefs klasina