dromen
uren kan ik naar je kijken
dromen van je, mijn hart bezwijken
maar zal het dr nog van komen
dat ik naast je lig te dromen
met je wakker worden, lekker samen eten
een gezin gaan stichten wie zal het weten
voor het zover is en tot die tijd
zal ik van je dromen, van jou schoonheid