Liefde,
Het is mooi en puur,
Soms is het ook zuur,
Iedereen bouwt zijn eigen muur,
Liefde,
Samen lopen wij hand in hand,
Aan de rand van het strand,
De zon die licht vlamt,
Liefde,
Je draagt het mee,
Ook al is het in de zee,
Overal neem je het mee,
Liefde,
Heb ik voor jou,
En ik blijf je trouw,
Wat er ook gebeurt,
Liefde,
Wij scheiden niet van elkaar,
Dat is gewoon waar,
Ook al is het soms naar,
Liefde,
Wij zijn eeuwig verbonden,
Zonder grote wonden,
De dingen die we aan elkaar sponden,
Liefde
Van mij voor jou,
Dat geef ik niet gauw,
Dit is de reden dat ik van je hou.