Kon ik maar naar je kijken
naar jou woorden luisteren
maar de paden zijn niet te bereiken
we zijn gescheiden geraakt
kon ik maar weer bij je zijn
elke dag bij je blijven
ik mis je lach jou woorden
en zeker jou vertrouwen
kon ik maar weer met je praten
ik mis jou warmte
het is zo kil zonder jou
maar de dood heeft jou weg genomen
?