Wereld wonder.
Een wonder,
Dat ben jij voor mij.
Je glinstert in de nacht,
Je straalt overdag.
Je laat me lachen,
En leert me positief te zijn.
De warmte die je geeft,
Het gevoel als je me vasthoudt.
Maar vooral de liefde die ik voel als je me kust.
Jij bent voor mij heel bijzonder.
Jij bent mijn wereldwonder.