Aan mn beste vriendje,
Elke avond voor het slapen gaan,
zie ik je in mn dromen staan.
Je lacht, je zwaait, maar draait je om,
je was te ziek, maar waarom?!?!
Je was mn beste vriend, mn broer,
helaas... de dood lag op de loer.
Alles deden we om het de laatste tijd fijn te maken,
maar ik wist dat we je kwijt zouden raken.
Spelen met vriendjes was niet fijn,
ik wilde liever heel dicht bij je zijn.
Tot het moment van de nacht,
dat een engel je naar de hemel bracht.
Pap en mam kwamen me halen om je een laatste kus te geven,
dit durfde ik niet en rende weg, je moest weer leven!!!
Nu besef ik pas dat ik het had moeten doen,
want afscheid heb ik niet echt van je genomen toen.
Nu ben je voorgoed weg en kan het niet meer,
zonder je lieve lach, dat doet me zeer.
Maar geloof maar dat ik je ooit nog zal zien,
dat wil ik zeker... en niet misschien.
Dan kom ik je vertellen hoeveel ik van je houd,
want vriendje,je hebt een hartje van goud.
Ik zal je altijd blijven missen,
je zus, Neeltje.