Mijn lief vuur, laat ons samen branden,
En smeden sterke banden..
Laat ons vlammetjes nooit doven ,
Dat moet je mij beloven!
Laat het vuur maar lekker branden
Warmte is er steeds voorhanden,
Laat de assen alsnog gloeien,
Onze liefde die blijft bloeien,
Als het vuur eens mindert
En er soms eens triestheid zindert,
Smijt dan wat kolen op het vuur,
Ons liefde is van eeuwige duur!!!
Bees 17