Door de schone schijn
licht je schedel op
gedachten zijn niet langer
enkel en alleen van jou.
Waarheid zal er nooit
echt van gaan komen
maar de leugens
zijn je niet langer trouw.
Met een buiging aanvaard ik
dat je zelf geen inzicht hebt
niets valt mij te verwijten
dat is allemaal voor jou.