ik wou dat je altijd bij me was
ik wou dat ik je altijd een kusje kon geven
ik wou dat we samen leefde in een hutje op de hei
ik wou dat we altijd in zomerse kleren onder een boom stonden
te kussen en te kletsen
ik wou dat ik je altijd kon zien lachen
ik wou dat ik je mijn pancreas kon geven
ik wou dat er woorden bestonden waarmee ik kon zeggen
hoe gek ik op je ben
ik wou dat je altijd al gelukkig was
ik wou altijd al jou
ik wou dat je hier was
ik wou jou
ik.......wauw.......jouw lach is wauw
ik wou jou
ik heb jou
asjemenou.......het is echt.......wauw!
en joepie