wens
Een dag verandert van kleur
De zon vertrekt
Avond wordt wakker
Ik hoor de rust van de zee
Golven komen naderbij
Voetsporen verdwijnen
Wandel met natte voeten
Koud briesje fluistert in mijn oren
Nog even een knipoog van het laatste licht
Donker is het buiten
Een ster kwam naar beneden
Zal ik een wens doen ,
Nee laat ik voor een ander
Morgen is weer een nieuwe dag
Met jou in mijn hart