Ik kan nergens heen,
zit gevangen in mijn gedachten.
Waar ik ook ga, ik draag ze met me mee.
Een beeld, geluid of geur,
geven mijn gedachten dagelijks kleur.
Een herinnering aan een bijzonder moment,
Ik weet waarom jij in mijn gedachte bij me bent.
Mijn gedachten zetten me aan het denken,
Gaan diep in op mijn verlangens.
Ze houden me bezig,
Geven me een intens gevoel.
Alleen die enkele gedachten,
De gedachte aan jou,
Aan jou en mij samen,
Dat is de gedachte waar ik op doel.
Juist die gedachte geeft me een warm en liefdevol gevoel.
“ Ergens verdwaald in mijn gedachten”