Ik doe niet meer onzeker
die ander is uit het zicht
't zou niet eerlijk zijn
jij bent mijn licht
Eventjes dacht ik dat ons lichtje uit was
dat iemand anders het had
maar ik zie in dat dat niet zo was
ik ben ons lichtje nog echt niet zat
Die ander zorgde voor onzekerheid
maar hee, dat was voor even
nu weet ik nog beter dat jij er bent
voor nu en mijn hele verdere leven