mijn ster
mijn lief
mijn hartedief
mijn zomer mijn winter
mijn innerlijk splinter
nee ik verstik je niet
geef me gewoon alles
jij steelse bandiet
boy wonder heeft me beroofd
gezond verstand is uitgedoofd
weg zijn de bedachtzame zinnen
blind verliefd, dromen, beminnen
mijn hart loopt over
mijn kompas is op dool
mijn ster
mijn lief
mijn tegenpool