Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Rust in vrede
Mijn gedachten dwalen af
ik dacht zoiets is nog veraf
maar het keek me recht in de ogen
eerst kon ik het niet geloven
jij bent er nu niet meer
dat doet nu net het meeste zeer
geen lieve glimlach
geen vrolijke goeiendag
als ik je op feestjes tegenkwam
was het feestje direcht in volle gang
maar nu zal dat niet meer gebeuren
daar zal ik wel nog even om treuren
met jou erbij
je maakte iedereen blij
je was als een zon in de nacht
heel stoer maar ook stiekem ook zacht
weet dat iedereen van je houdt
want je hebt nog steeds een hart van goud
we zullen je missen Matthias.
Reacties op dit gedicht
ilsebitesback vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
ilsebitesback
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
04 februari 2011
Thema's:
[Zelfmoord]