Het grote oponthoud is nog lang niet klaar
Het grote wachten is in full effect
Niemand die ergens nog een zin in vindt
Het breekt tijdens het kloppen op de deur
Mensen moeten slapen door de dagen heen
Slepen zich voort over kasseien met gebroken been
De bushalte vult zich met mensen die werken moeten
een baan voor alle dagen een baan om over te klagen
waar een chef rondwaart als een klamme nevel
en het dwars door de strippen tocht