Make-up, kleedjes en drank,
een flesje champagne wanneer ik je bedank.
Hapjes, dansen en muziek,
we feesten ons helemaal ziek.
Cadeatjes, knuffels en zoenen,
Dit is jou verjaardagscadeau van je kapoenen.
doe mijn champagne maar in een ballon want ik drink niet en m''n adem is ook niet meer zo sterk.
knoopje errond en schudden maar...ficiat voor de onbekende jarige