Ik heb mezelf lang voor de gek kunnen houden,
Wellicht kon ik de waarheid steeds niet aan,
Maar sinds kort heb ik me ogen geopend en weet,
dat mijn verliefdheid toch in houden van is overgegaan!
Ik had mezelf beloofd niet meer voor jou te vallen,
en was zo blij dat mijn verliefdheid was verdwenen,
zo konden wij zorgeloos van elkaar genieten,
zonder dat daar problemen door verschenen.
Want was dat niet wat er steeds gebeurde,
verdriet, twijfel en tranen keer op keer,
Wanneer jij weer afstand nam omdat het te serieus werd,
en ik steeds verlangde naar vastigheid en meer.
Nu die verliefdheid weg was kreeg ik wat meer lucht,
Kon ik onze situatie beter aan,
Maar nu ik weet dat ik toch van je ben gaan houden,
Wil ik je echt niet meer uit mijn leven laten gaan!