Geschenk
IEMAND was NIETS TEVEEL,
om iets te krijgen wat er niet was .
Waar niets is kan fantasie
de macht grijpen.
Wie zich blootgeeft
komt in de kou te staan.
Wie niet gezien wordt is NIEMAND..
Niemand geeft iets aan iemand
die aan zichzelf genoeg heeft
want die heeft NIETS nodig.
NIETS is wat het lijkt
De doorzichtige man