~ Als een parel ~
Een pareltje vind langzaam zijn weg,
over mijn gezicht, naar beneden
elke nieuwe parel vindt zijn eigen weg,
ze komen samen en scheiden weer
Deze parel blinkt en schittert,
komt uit het diepst van mijn hart
toont de pure liefde, het verdriet,
onrust, onmacht maar ook hoop
Druppend geluid vult de stilte
er raast een storm buiten en in mij
zin om te huilen, te schreeuwen
maar het heeft geen enkele zin
Alleen de tijd kan ons leren,
wat de toekomst te brengen heeft
is het geluk, liefde of meer verdriet?
afwachten is de enige oplossing
Zoals de parel op mijn gezicht,
zal ook ik mijn weg wel vinden,
moeilijk is het zeker, afwachten,
en niet de deur dicht te gooien
Zoeken naar een tussenweg,
omgaan met de onrust en onmacht,
omgaan met pure liefde en hoop,
dubbelzijdig en zeer verwarrend
De toekomst zal het ons leren,
tot die tijd zal het moeilijk blijven
ik zal zien hoe mijn pad verloopt,
en waar deze samenvoegt of scheid.
Éen ding weet ik zeker, jij hebt
een speciaal plekje in dat hartje van mij,
want jij bent diegene waar ik voor ga,
waar ik zielsveel van hou ?