Net als wond die aan het genezen is
zijn het de herinneringen die ik wis
maar als iemand doet alsof het liteken er niet is
en de wond er nooit is geweest
dan gebeurt er iets met mijn geest
bijna alsof iemand je leven leest
eerst een groot mens
en toen een kleine muis
de kat die mij eigen maakt
ik probeer te ontsnappen
een nieuwe wond
een ander thuisfront