De plek waar ze steeds staat.
ingenomen toe gedwongen.
Het is beter als ze gaat.
Spiegel gebroken, duizend scherven.
Hart versteend tranen ongezegd.
vanbinnen langzaam sterven.
fluisterend red mij uit de eenzaamheid.
Lege blik, stil onbewogen.
weggelopen uit de eeuwige strijd.
rusteloos tikt de klok een laatste keer.
zoveel tijd als het had gekregen.
Heeft het voor morgen niet meer.