Mensen die je hemel verlichten,
als het donker is,
Mensen die je tot niets verplichten,
die weten als er iets mis is,
mensen die je zo graag ziet,
want zij doen je nooit verdriet,
want mensen zoals jullie verdienen wel een bloem,
gewoon om goed te doen.