Rood
Rood kleurt de hemel
Rood en vol romantiek,
knipogend naar twee verliefden,
die elkaar gevonden hebben.
twee verliefden,
die elkaar gelukkig willen maken.
Rood de kleur van de liefde
Rood de kleur van mijn hart voor jou.
Ik begin te blozen , dus ook mijn gezicht is Rood!