ik weet niet hoe jij de zon op laat komen
ik weet niet waarom jij het leven kleur geeft
of waarom vogels altijd fluiten
als ik in jouw armen zweef
laat me, laat me maar dromen
dat bloemen niet verwelken
dat scheepen niet vergaan
laat me maar dromen, laat me maar gaan
hoe jij de wereld beter maakt
en stoffige lokalen vrolijk kreeg
hoe jij mijn wezen vervult met mooi geluid
ik zal nooit begrijpen hoe jij dat doet
en laat me, laat me maar dromen
dat het leven mooi is
dat wij altijd bestaan
laat me maar dromen, laat me maar gaan
maar hou me stevig vast
geef mijn wereld kleur
laat alles stralen
zoals alleen jij maar kan
laat me maar dromen:
deze liefde blijft altijd bestaan