Al die woorden zo kwetsend diep vanbinnen,
Ik kan weer bij de start opnieuw beginnen.
Alsjeblieft heer vergeef al mijn kleine vergissingen en één grote fout,
Eerst van zilver toen van goud.
Houden van een jongen kan snel breken,
Had ik maar beter uitgekeken.
Eerst blij toen gebroken toen depressief,
Want baby ooit had ik je echt lief.