Bijzondere mensen
Je hebt mensen met een groot hart vol goud
Mensen waarvan iedereen houd
Arme mensen, maar ook hele rijken
Mensen met knappe koppen, maar ook die nergens op lijken
Je hebt mensen met een hele hoop vrienden
Maar ook mensen die gelukkig of eenzaam zijn, alleen
Mensen die in paniek niet meer weten wat ze doen
En vervolgens worden uitgemaakt voor domme oen
Mensen met zang
of hen die andere dingen gebruiken voor prachtig geluid
Bijzondere mensen zijn die, die zelf geen idee hebben
Hoeveel ze voor een ander doen.
Zij die voor anderen het licht hebben gezet op groen