Een week
Een week met jou in je truck
Het was een hele beleving
Voor mij had je nooit te druk
Het was een mooie omgeving
Die prachtige dagen en nachten
Zullen nog lang blijven nazinderen
Het was fijner dan we dachten
We waren net als kinderen
Die fonkeling in je ogen
De ondeugd in je woorden
Beiden zeer opgetogen
Het was fijn dat we zo samenhoorden
Het is iets dat we beiden weten
En nooit zullen vergeten