Wat nou als je wakker wordt
Je wilt opstaan, wat niet lukt
Er is 's nachts iets fout gegaan
Voortaan ga je onder een handicap gebukt
Stel je hebt een goede baan
Een mooi huis, een leuk gezin
Plots, een oorlog, een grote ramp
Alles kwijt, een nieuw begin?
Je moet wel weten, ik trek geen lijn
Maar toch heb ik een vraag
Kan jij me zeggen, hoe het zou zijn
Als morgen heel anders is dan vandaag