Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kopje Thee
dit is niet mijn kopje thee
zei de man
dat kan kloppen Meneer
beaamde de vrouw
dit is namelijk een biertje
toch is dit niet mijn kopje thee
dramde de man
want ik hou helemaal niet van bier
zal ik de ketel dan maar opzetten
zuchtte de vrouw
nee dank u sprak de man
ik ben ook niet zo kapot van thee
Reacties op dit gedicht
Desiderius vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
sprakeloos
:
Dinsdag, februari 08, 2011 18:15
hahaha
ik neem maar een kruidenbitter:P
Over dit gedicht
Auteur:
Desiderius
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
08 februari 2011
Thema's:
[Ironie]
[Satire]
[Poezie]