Jacques Brel brulde het uit
tot hij ging leven in 'n kajuit.
Ook Jagger had 'n grote mond
terwijl hij schudde met z'n kont.
Maar Verlaine en Rimbaud
namen het grootste risico.
Jackson begon piepjong
tot hij zijn liedje uitzong.
En Hugo Claus, le poète divin
kreeg levenslang applaus.
Maar wie is in godsnaam
dichter Aendenboom Kloot ?
Vergeet die naam want hij
zit nog in de moederschoot !