20 miljoen slagen hartstocht
al zes volle maanden, bomvol met plezier
een half jaar genot, geluk, pret en plezier
liefde en passie, en niks ingetogen
zesentwintig weken, ze zijn voorbij gevlogen
je hebt mij totaal te pakken, kan me zo behagen
betovert mij nu al voor honderdvierentachtig dagen
één grote belevenis, één groot avontuur
reeds vierenveertighonderd en nog eens zestien uur
tweehonderdvierenzestig miel negenhonderzestig
keer tachtig slagen hartstocht, nostra amor is bevestigt
voor jou klopt mijn hart schat en blijf ik een gezonde
al zestien miljoen toffe dolgelukkige seconden
het klinkt wellicht aanzienlijk, ervoer als een tel
product van samensmelting, van Sarah en Marcel