Zoveel pijn en zoveel leed,
dat is wat de moordenaar met hun deed.
Ze zijn klein en kunnen zich niet verweren,
tegen gevaarlijke messen en geweren.
Zij hebben ook pijn en gevoel,
maar moordenaars weten niet wat ik bedoel.
Dieren moeten vrij kunnen zijn zonder angst,
En niet leven in een onhandelbare vangst.