Als de slaap mij in haalt,
de nacht is verdwaald,
en mijn dromen voor zichzelf zingt,
Dan weet ik hoe het gaat.
Mijn neus hoog in de wind,
windvlaag door de haren,
Wil ik niet weten wat iedereen vind,
van een giegelend meisje.
Want hier ben ik.
Terug gekomen van vermist zijn.
Van al dat gesnik,
en hopeloos verdwaald zijn.
{Want ik ben terug!}