Mijn vrienden
____________________________
Ik wil jullie niet verliezen
ik wil jullie niet kwijt
Ik kan gewoon niet kiezen
tussen stift en krijt
Jullie zijn mijn leven
Jullie zijn een schat
Ik wil gewoon niet kiezen
tussen dit en dat
Jullie zijn mijn reden
Mijn enige plezier
We deelden wat we deden
Bij jullie was ik fier
Jullie zijn mijn vrienden
Bij jullie ben ik thuis
Je was waar je voor dienden
Dat warme knusse vriendschaphuis
Ik wil jullie niet verliezen
ik wil jullie niet kwijt
Maar nu moet ik echt kiezen
tussen stift en krijt
Het maakt niet uit wat ik je zeg
Ik wil blijven
maar nu moet ik echt weg
...